Over ons

ted reusGespecialiseerd in verwarming, airconditioning en loodgieterswerk.

Hercules Installatie is gevestigd in Heerhugowaard en is hét bedrijf die al uw installatietechnische klussen in en om het huis kan uitvoeren. De opnemende en uitvoerende taak ligt in handen van Ted Reus. Ted werkt sinds ’00 in het installatie vak en heeft verschillende opleidingen afgerond, waardoor hij goed op de hoogte is van de mogelijkheden zijn bij een installatie. De administratie wordt grotendeels verzorgd door Linda, zij doet dit part time.

Wat kan Hercules installatie voor u betekenen? Wilt u graag een buitenkraan, een nieuw toilet of complete badkamer? Moet u
cv ketel vervangen worden of heeft deze een servicebeurt nodig? Is het erg warm in een ruimte en zou airconditioning de oplossing kunnen zijn? Heeft u een nieuwe keuken aangeschaft en het leidingwerk moet aangepast worden waaronder een gasleiding die moet worden verplaatst en wilt u er zeker van zijn dat dit veilig gebeurd? Stoort u zich aan die ene lelijke radiator en bent u benieuwd of er niet een radiator is met een passend design voor uw kamer?

Voor al dit soort klussen kunt u terecht bij Hercules Installatie.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.